HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Epoksi Boya Nedir?
  30.04.2018

Epoksi boya, kimyasal bir reçinedir. Şekil verilmesi ve şık durması nedeni ile çoğunlukla zemin kaplama işlemlerinde kullanılır. Epoksi boya uygulamalarını çevremizde masa, zemin ve birçok dekorasyon aracında görebiliriz.

Epoksi boya kullanım şekli ile dekorasyon dünyasına bambaşka bir pencere açmıştır. Sağlam bir malzeme olmasının yanı sıra şekil alması sebebi ile istenilen tasarımın zemine yansıtılmasına büyük bir kolaylık sağlar.

Epoksi Boya Nerelerde Kullanılır?
Epoksi boya nerelerde kullanılır sorusunun cevapları da net bir şekilde verilebilir. Zemin kaplama alanı epoksi boya için tam bir cennet olarak nitelendirilebilir. Epoksi zemin kaplama olarak nitelendirilen bu çalışma ile istenilen tasarımlar istenilen sağlamlıkta ve istenilen biçimde yüzeye yansıtılabilir. Bu sebeple bu ürün zemin kaplama alanının değişilmez ürünlerinden biridir. Dekorasyon amaçlı kullanımı da yaygınlaşmakta çoğaldıkça başarı da beraberinde gelmektedir. Başarılı uygulamalar bu yeni ürünün her geçen gün artmaktadır. Ustaların kalitesi ve tecrübesi de burada önemli bir faktör olmaktadır.

Epoksi boya için evin belli başlı eşyaları için tasarımsal olarak kullanıldığı da söylenebilir. Epoksi masa, mutfak tezgahları bunların birkaçını oluşturmaktadır. Burada çalışmaların iyi bir şekilde yapılmasının yanı sıra uygulamaların da dosdoğru bir biçimde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ustaya büyük bir sorumluluk düştüğü gibi dekorasyonu yaptıracak olan ev sahibi de ne yaptıracağını önceden belirlemeli, planlamalarını iyi bir biçimde organize etmelidir.

Boya uygulamaları içerisinde kabul edilebilen ürünlerden biri olan epoksi için kalilte bir reçine olduğunu söyleyebilir. Sağlam olması, sağlam olmasının yanı sıra modern özellikleri de bünyesinde barındırması malzemeyi, ürünü farklılaştıran etmenlerin başında gelmektedir. Bu derece sık kullanılmasının ve evlerimizde, işyerlerimizde görmemizin sebebi budur. Aynı zamanda kolay ve hızlı bir şekilde uygulanmasından dolayı hastane ve okulların zemin kaplamalarında da epoksi boya sıklıkla görülebilir.

Bu içeriğimizde size epoksi boya nedir ve nerelerde kullanılır ile alakalı olarak pek çok bilgi sunmaya çalıştık. Umarım sizler için faydalı olmuştur. Siz de Epoksi Baktım ile dilediğiniz zaman iletişime geçerek uygulamalarınızı yaptırabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız. Kaliteli ustalarımız ve uygun fiyatlarımız ile sektör içerisinde fark yaratmaya çalışıyoruz.