HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Endüstriyel Boya
  28.05.2018

Hava kurumalı sentetik alkid reçine esaslı ve kurşun içermeyen; solvent bazlı yüksek parlaklıkta, mükemmel örtücülüğe sahip, antikorozif, yüzeyi ipeksi his veren son kat boyadır.

Özellikler

Hidrokarbon reçine destekli, Organik çözücülü, uygulanması kolay, çok çabuk kuruyan iyi yayılan Pamukkale rapid endüstriyel son kat boya kurşunsuz özelliği ile çevre dostudur. Kuruduktan sonra insan sağlığına zarar vermez. Kalıcı parlaklığa sahiptir. Yüzeylerde dekoratif görüntü sağlar. Fırça ve rulo ile uygulanabilir. Püskürtme ile uygulanması özellikle tavsiye edilir. Akma ve sarkma yapmaz. Korozyona ve güneş ışığına dayanımı yüksektir.

Uygulama Alanları

iç ve dıs mekânlarda demir-çelik, ferforje, her türlü dekoratif metalde, beton, brüt beton, sıva, betopan, OSB, MDF yüzeylerde Pamukkale rapid endüstriyel astar ile güvenle kullanılır.

Uygulama

Uygulama yapılacak yüzeyler yağ, kir, pas ve kabarmış boya kalıntılarından arındırılmalıdır. +5°C ile +40°C arasında, fırça, rulo veya püskürtme ile uygulayınız. Eski boyalı yüzeyler mutlaka zımpara yapılmalıdır. Kullandığınız aletleri, uygulamadan hemen sonra Pamukkale rapid veya selülozik tiner ile temizleyiniz.